Logistics - Industry - Trade - Technology

Viestintäilme on logistiikkaan, teollisuuteen, kauppaan ja teknologiaan erikoistunut viestintä- ja markkinointiviestintätoimisto. Yritys on toiminut mm. maailman suurimpiin infrastruktuurihankkeisiin kuuluvan Nord Stream 2:n malesialaisurakoitsija Wasco Coatingsin viestintätoimistona Suomessa. Asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkiä ja toimimme tiiviisti asiakkaidemme liiketoimintojen ytimessä. 

Monipuolisten palvelujen lisäksi tarjoamme osaamista, varmuutta ja asiantuntemusta kaikilla viestinnän eri osa-alueilla. Vauhditamme menestystäsi selkeällä ja eri kohderyhmien tarpeet huomioivalla viestinnällä. Olemme apunasi jokapäiväisissä töissä ja toteutamme päivittäin erilaisia ulkoisen, sisäisen ja markkinointiviestinnän tehtäviä. Tuemme viestinnän suunnittelussa ja autamme kriisiviestintävalmiuksien rakentamisessa. Seuraamme yrityksesi näkyvyyttä mediassa ja järjestämme toimittajatapaamisia sekä mediatilaisuuksia. Kirjoitamme tiedotteita, verkkoviestejä, asiakastarinoita, teknisiä tekstejä sekä artikkeleita. Räätälöimme uusimmat digitaaliset uutis- ja mediaseurantatyökalumme yrityksesi toivomusten mukaan. Olemme kumppanisi myös silloin, kun henkilöstöä on pakko vähentää. Tarjoamme palvelut suomeksi ja englanniksi.

Emme ole iso emmekä kallis, vaan tehokas, vikkelä ja joustava. Kevyen kustannusrakenteen ansiosta hinnoittelumme on kevyempää perinteisiin viestintätoimistoihin verrattuna. Hoidamme toimeksiannot iloisella ja topakalla otteella eikä töiden valmistumista tarvitse odottaa pitkään. Vakiintunut kumppaniverkostomme varmistaa, että työtä tekevät  parhaimmat ammattiosaajat. Hyvä palvelu on meille kunnia-asia! 

Millaiselta sinun yrityksesi viestintäilme näyttää?

Viestintä ja markkinointiviestintä kuuluvat tulokselliseen liiketoimintaan ja sen johtamiseen. Uskomme, että kun viestintä on ammattimaisesti suunniteltua, johdonmukaisesti toteutettua ja riittävän tasalaatuista, on yrityksen viestinnän ilme kirkkaasti muista erottuva. Kun tulet asiakkaaksemme, laitamme sinunkin yrityksesi viestintäilmeen loistamaan. Ollaan yhteydessä!


Viestintäilme tietosuojaseloste